Over FOHEBO

FOHEBO - een vertrouwd adres met een breed en verrassend assortiment voor sport- en dieetvoeding, gezondheids- en verzorgingsproducten

Al sinds 1997 zijn wij adviserend werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen, dieetproducten, vitaliteit en lichaamsverzorging. Gedurende deze tijd hebben wij een schat aan ervaring opgebouwd. Wij staan naast betrouwbaar advies sinds begin 2015 ook garant voor één van de grootste assortimenten van topproducten waar wij voor honderd procent achter staan.
Op onze webshop fohebo.com winkelen wekelijks honderden zeer tevreden klanten. Onze ambitie is om met FOHEBO om de snelst groeiende speler in de sportsnutrition, health- & beautymarkt in Nederland en België te worden. Een ambitie waar we trots op zijn. Ons wekelijks groeiende assortiment bestaat uit meerdere topmerken, ruim 400 verschillende producten ten behoeve van supplementatie (voeding bij sport), gewichtsafname (afvallen), gewichtstoename (massa bouwen), vitale lichaamsfuncties en cosmetica. Wij doen dit voor iedereen die elke dag weer het beste uit zichzelf haalt om ons gedeelde motto waar te maken: Ik mag er zijn.


FOHEBO staat garant voor:

- Gegarandeerd lage prijzen, u betaalt nooit teveel
- Premium merken met een ongeëvenaarde prijs/kwaliteit-verhouding
- Een zeer strenge productselectie; alleen de beste producten worden door ons aangeboden
- Alle voordelen op het gebied van veilig betalen, service, bezorging en het retourneren van artikelen
- Een diversiteit aan sport-, dieet-, gezondheids- en verzorgingsproducten van topmerken
- Levering uit eigen voorraad met altijd een goede houdbaarheid
- Betrouwbaarheid door jarenlange ervaring


Spraakmakende aanbiedingen

Als prijsvechter brengen wij gezond leven, schoonheid en welzijn dichter bij de consument. Fohebo helpt hun klanten bij het sporten, hun gezondheid en hun cosmetische behoeften. Fohebo biedt een uitgebreid, voordelig en gevarieerd aanbod voeding, supplementatie, welzijns en beautyartikelen. Dit assortiment wordt aangevuld met spraakmakende aanbiedingen en promoties. Alle producten combineren een goede kwaliteit met een bijzonder aantrekkelijke prijs.


Fohebo eigen merken

Om onze trouwe fans nog meer voordeel te bieden, ontwikkelen wij een diversiteit aan eigen merken. Onder onze eigen merken zullen wij in 2015 een grote hoeveelheid artikelen gaan aanbieden. Fohebo eigenmerk producten zijn producten met een uitstekende, premium kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs.


Fohebo bestaat uit de volgende onderdelen:

fohebo.com
Webshop aan de:
Vuurdoornstraat 2
5151 XR Drunen
+31 (0) 73 - 203 2114

Openingstijden Klantenservice:
Maandag t/m vrijdag:  09:30 - 18:00 uur
Zaterdag:  9:30 - 16:00 uurNatuurlijk zijn wij onze roots niet vergeten en staan wij altijd voor u klaar met een eerlijk en goed advies!

Bel +31 (0) 73 - 203 2114 of vul ons contactformulier in op www.fohebo.com/contact