• Alleen bij FOHEBO | De goedkoopste testosteron booster van Nederland en België.

Voordelen van Tested Test;
- 75x beter dan andere producten!
- Met Coleus voor sterkere resultaten
- Gecontroleerde top kwaliteit
- Wetenschappelijk bewezen
 

Tested Test is de vervanger van Tested DAA en is bijna 2x zo krachtig geworden! (D-Aspartic Acid Chelaat) is waarschijnlijk een van de beste natuurlijke producten die een sporter kan gebruiken om zijn prestaties mee te vergroten. Naast DAA bevat Tested Test ook Coleus Forskholii. Coleus Forskholii is een kruid uit de Ayurvedische geneeskunde en wordt al eeuwenlang gebruikt. Coleus Forskholii werkt synergetisch met DAA wat Tested Test een product maakt dat zijn gelijke niet kent.

D-Aspartic Acid Chelaat - Tested Test bevat de best opneembare vorm van D-Aspartic Acid; de Chelaat vorm. Gebruik daarom geen goedkope en inferieure DAA, maar gebruik Tested Test voor wetenschappelijk bewezen resultaten. Snel, veilig en effectief.

D-Aspartic Acid (DAA) is een natuurlijk voorkomend Aminozuur. 

Coleus Forskohlii - Van coleus forskohlii wordt de wortelknol gebruikt voor medicinale doeleinden. In deze wortel zitten diterpenen zoals forskoline en rozemarijnzuur, flavonoïde gluconoriden, coleonolen en etherische olie. Forskoline is de belangrijkste werkzame stof.

Belangrijk om te weten:
Tested Test gebruikt in vergelijking met andere D-Aspartic Acid producten alleen maar D-Aspartic Acid Chelaat. De Chelaatvorm is beter opneembaar doordat gewone DAA niet of nauwelijks door het lichaam opgenomen kan worden omdat het niet water oplosbaar is. Tested Test is perfect water-oplosbaar waardoor het sneller en veel beter werkt dan andere D-Aspartic Acid producten. Neem geen risico en gebruik het beste; gebruik Tested Test!

Voor wie is Tested Test:
Tested Test is geschikt voor zowel krachtsporters als duursporters. Het verhoogd namelijk op natuurlijke wijze de prestaties. Tested Test is vrij van hormonen en kan prima door iedere op doping gecontroleerde atleet gebruikt worden.

Wat kost Tested Test:
Tested Test is verkrijgbaar in verpakking van 120 capsules en heeft een adviesverkoopprijs van slechts €24,90. Bij FOHEBO betaal je echter slechts 22,50. Iedere verpakking gaat een maand mee.

Goede combinaties met Tested Test:
Combineer Tested Test met Tested Antio-Estro. Beide producten stimuleren namelijk de hormoonproductie en versterken elkaars werking aanzienlijk.

Veel gestelde vragen over Tested Test:

V) Bevat Tested Test doping of hormonen?
A) Absoluut niet. Tested Test is 100% hormoon en doping vrij. Je kunt Tested DAA dus probleemloos gebruiken als je gecontroleerd word.

V) Hoe kan Tested Test zo goed zijn voor een lage prijs?
A) Een duurder product hoeft niet altijd duur te zijn. Tested Test bevat alleen die ingrediënten die echt werkzaam zijn in werkzame doseringen. Niets meer en niets minder.

V) Is Tested Test ook geschikt voor vrouwen?
A) Tested Nutrition raad het gebruik van Tested Test af voor vrouwen. Er zijn te weinig studies gedaan die het effect op vrouwen gemeten hebben.

Elke verpakking Tested Test bevat 120 capsules, voor 30 dagen.

Neem voor het ontbijt 4 capsules Tested Test.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Alleen bij FOHEBO | De goedkoopste testosteron booster van Nederland en België.

Test van Tested Nutrition de goedkoopste manier om je effectief je testosteron te boosten.

  • Merk: Tested Nutrition
  • Model: Test 120 caps Tested Nutrition
  • Beschikbaarheid: Uitverkocht
  • €22,50


Gerelateerde producten

DAA Pro 120 Caps Scitec Nutrition

€16,25

DAA Pro 120 Caps Scitec Nutrition

DAA PRO van Scitec Nutrition is een natuurlijke anabole booster van het mannelijk h..

Diabolica 120 Caps Scitec Nutrition

€28,50

Diabolica 120 Caps Scitec Nutrition

Anabol-X is terug. Met een nieuwe, krachtiger formule en een andere naam. Maak kennis..

Tags: anti-oestrogeen, testosteron boost, PCT