• Alleen bij FOHEBO | De goedkoopste Testogen-XR van Ronnie Coleman in Nederland en België

Testogen-XR is het perfecte supplement voor diegenen die net als mij altijd hun doel voor ogen houden: Groot worden! – Ronnie Coleman

Ronnie Coleman heeft samen met zijn team van vooraanstaande onderzoekers het perfecte supplement ontwikkelt voor maximale groei. Testogen-XR pakt alle facetten aan die nodig zijn om massa te ontwikkelen. Testosteron is van groot belang voor de eiwitsynthese in de spiercellen, trainingsagressie en kracht. Door de eiwitsynthese te verhogen wordt je lichaam in staat gesteld om veel sneller en makkelijker spiermassa aan te zetten. De verhoging van trainingsagressie en kracht zorgen ervoor dat je zwaarder en harder kunt trainen.

Deze verhoging van de trainingsintensiteit zorgen er weer voor dat de groeiprikkel verhoogt wordt.Ronnie: ‘De meervoudige werking van Testogen-XR is wat het product zo uniek maakt, Testogen-XR werkt doordat het alle facetten in het menselijke lichaam aanpakt die nodig zijn om te groeien’. Minstens zo belangrijk is dat Testogen-XR (net als de andere producten van de Ronnie Coleman Signature Series) geen vulstoffen of onnodige ingrediënten bevat. Testogen-XR bevat de juiste ingrediënten in de maximale dosering voor optimale resultaten. Geen onzin, geen verkoopraat; gewoon top kwaliteit

Voordelen van Testogen-XR:
- Extreem krachtige meervoudige werking
- Slechts 1 schepje per dag bij het ontbijt
- Extreem geconcentreerd
- Werkelijk uniek product
- Heerlijke frisse smaak
- Geen aspartaam
- Geen suiker
- Dopingvrij


Hoe werkt Testogen-XR:
Ronnie Coleman heeft samen met zijn team van vooraanstaande onderzoekers het perfecte supplement ontwikkelt voor maximale groei. Testogen-XR pakt alle facetten aan die nodig zijn om massa te ontwikkelen. Testosteron is van groot belang voor de eiwitsynthese in de spiercellen, trainingsagressie en kracht. Door de eiwitsynthese te verhogen wordt je lichaam in staat gesteld om veel sneller en makkelijker spiermassa aan te zetten. De verhoging van trainingsagressie en kracht zorgen ervoor dat je zwaarder en harder kunt trainen. Deze verhoging van de trainingsintensiteit zorgen er weer voor dat de groeiprikkel verhoogt wordt.

Ronnie: ‘De meervoudige werking van Testogen-XR is wat het product zo uniek maakt, Testogen-XR werkt doordat het alle facetten in het menselijke lichaam aanpakt die nodig zijn om te groeien’.

Minstens zo belangrijk is dat Testogen-XR (net als de andere producten van de Ronnie Coleman Signature Series) geen vulstoffen of onnodige ingrediënten bevat. Testogen-XR bevat de juiste ingrediënten in de maximale dosering voor optimale resultaten. Geen onzin, geen verkoopraat; gewoon top kwaliteit!

Testogen-XR is ’s werelds eerste geconcentreerde booster in poedervorm. Doordat Testogen-XR zo krachtig en geconcentreerd is, hoef je slechts 1 maal per dag een overheerlijke shake te drinken. Eindelijk geen handvol pillen meerdere malen per dag naar binnen worstelen!

Ingrediënten Testogen-XR

D-Aspartic Acid - Asparaginezuur is één van de niet-essentiële aminozuren, omdat het gevormd kan worden uit oxaalazijnzuur. Het kan ook gevormd worden in de ureumcyclus uit ornithine en citrulline. In planten en micro-organismen is aspartaat een belangrijke precursor van andere aminozuren, waaronder methionine, threonine, isoleucine en lysine.

Agmatine - Deze stof begint langzamerhand steeds populairder te worden vanwege zijn vele geweldige eigenschappen die vele malen beter lijken te zijn dan de werking van vergelijkbare amino's die we tot nu toe kennen.

L-Carnitine Tartrate -  Het lichaam maakt carnitine aan uit de aminozuren lysine en methionine.

Groene thee extract EGCG - is een antioxidant.

Taurine - is een aminozuur van onderschatte waarde. Taurine is een lichaamseigen stof. Het is een aminozuur die het lichaam zelf kan aanmaken. Taurine komt ook veel voor in energiedrankjes.

Naast bovengenoemde ingrediënten bevat Testogen-XP ook:

Epimedium grandiflorum extract, Brandnetelextract, Astragin, Calcium D-Glucarate en Vitis Vinifera

Voor wie is Testogen-XR geschikt?
Testogen-XR is geschikt voor mensen die, net als Ronnie Coleman zelf, constant op zoek zijn naar extreme spiermassa. Testogen-XR is bedoelt voor serieuze, zwaar trainende atleten en kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt.

Werking:
Testogen-XR is een werkelijk uniek product dat zich daarom niet laat vergelijken met andere producten qua werking. Testogen-XR werkt vanaf de eerste dosering en zal steeds sterker gaan worden. Dit kun je verwachten:

Week 1: vanaf de eerste dosering zul je al voelen dat je de hele dag een “’VOL” gevoel in je spieren hebt. Je training gaat lekker en de pomp is super.

Week 2: Testogen-XR begint aan kracht toe te nemen. Je voelt een pomp die langer aan houd en zelfs een dag kan duren. Je ziet er zwaarder uit in de spiegel; voller en dikker gespierd.

Week 3: De werking begint nu op volle toeren te komen. De pomp die je van de training hebt blijft continue bij je. Je gaat opgepompt naar bed en staat gewoon zo weer op. Je voelt een duidelijk toename van je hormoonspiegels. Je voelt je goed, zelfverzekerd en bent optimaal gemotiveerd. Je trainingen worden echt makkelijker.

Week 4: Waanzinnig is het woord dat de meeste gebruikers de 4e week omschrijven. Trainen is een eitje en je ziet er waanzinnig uit in de spiegel. Je voelt zichtbaar meer spiermassa op je lijf; zorg daarom dat je extra eet om de verdere groei te stimuleren. Testogen-XR heeft alle processen in het lichaam omhoog geschroefd; maak daar gebruik van!

Sensacool™ Smaak
Veel producten beweren vaak een “overheerlijke smaak” te bevatten. Na 1 slok weet je al dat van die bewering helemaal niets klopt. Ronnie wilde een product waar je niet alleen naar uit kijkt om het te drinken keer op keer, het moest ook verfrissend zijn omdat Ronnie gek op kauwgom is! Daarom werd de smaak van Testogen-XR ontwikkeld in samenwerking met ‘s werelds grootste kauwgom fabrikant. Testogen-XR bevat de unieke smaaktechnologie SensaCool™. Deze unieke smaaktechnologie geeft je na het drinken van Testogen-XR een heerlijk verfrissend gevoel waardoor Testogen-XR een werkelijk unieke smaak heeft die op geen enkel ander product lijkt!

Combinaties:
Voor extreme spiermassa combineer je Testogen-XR met de andere producten van RCSS: Myo-Blitz en Resurrect P.M. Myo-Blitz laat je knallen tijdens elke training, Testogen-XR stelt je lichaam in staat om maximaal te groeien en Resurrect P.M. stelt je lichaam in staat om tot rust te komen, de perfecte combinatie!

Veel gestelde vragen:

V) Bevat Testogen-XR anabolica?
A) Nee, Testogen-XR heeft een heftige werking en is extreem effectief maar bevat geen anabolica. Testogen-XR is 100% natuurlijk en veilig in gebruik.

V) Ik heb slechte ervaringen met Testosteron Boosters; waarom is Testogen-XR wel goed?
A) Testogen-XR is wel een goed product om een aantal redenen. De belangrijkste waarschijnlijk is dat het de juiste ingrediënten in de juiste dosering bevat. Testogen-XR bevat niet “een beetje van alles” maar juiste een maximale hoeveelheid van dat wat echt werkt. Na een aantal dagen zul je zeker ervaren dat Testogen-XR werkt; en hoe!

Testogen-XR is een ontzettend sterk geconcentreerd supplement. Neem 3 tabletten bij je ontbijt, en neem 6-8 uur later nog 3 tabletten. Indien je Testogen-XR niet combineert met Myo-Blitz of een andere pre workout, neem je Testogen-XR het beste 30-45 minuten voor de training en niet bij het ontbijt.


Serving Size: 6 Tablets
Servings Per Container15

Amount Per Serving % Daily Value †
Vitamin D (As Cholecalciferol) 500 IU 125%
Patented AsparTest™ (D-Aspartic Acid) 3,120 mg
Agmatine 1,000 mg
AstraGin™ (Astralagus membranceous)(root) 50 mg


Testogen-XR Proprietary Blend 2,422mg
L-Carnitine Tartrate, Taurine, Horny Goat Weed (Epimedium grandiflorum)(herb), Nettles (root), Green Tea Extract (leaf), Calcium D-Glucarate

† Percent (DV) Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
‡ Daily Value Not Established

Other Ingredients:
Microcrystalline Cellulose, Stearic Acid, Magnesium Stearate, Croscarmellose Sodium, Silicon Dioxide, Pharmaceutical Glaze, Talc

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Alleen bij FOHEBO | De goedkoopste Testogen-XR van Ronnie Coleman in Nederland en België

Ronnie Coleman Signature Series Testogen XR is een echt werkende testbooster en helpt je groot te worden.

  • €29,50


Gerelateerde producten

Diabolica 120 Caps Scitec Nutrition

€28,50

Diabolica 120 Caps Scitec Nutrition

Anabol-X is terug. Met een nieuwe, krachtiger formule en een andere naam. Maak kennis..

DAA Pro 120 Caps Scitec Nutrition

€16,25

DAA Pro 120 Caps Scitec Nutrition

DAA PRO van Scitec Nutrition is een natuurlijke anabole booster van het mannelijk h..