• Alleen bij FOHEBO | De goedkoopste Beta-Stim van Ronnie Coleman in Nederland en België
Beta-Stim geeft je meer focus, drive, energie, een verbeterde stofwisseling en meer…Voor het perfecte, slanke lichaam! Beta-Stim van Ronnie Coleman is het complete vetverbrandende, energieke en stimulerende supplement voor een slank en fit lichaam!

Beta-Stim pakt vet d.m.v. 7 verschillende fases aan voor snel resultaat!

1 Directe en langdurige afgifte van energie
Langdurige afgifte van energie dankzij cafeïne (Caffeine Anhydrous & PharmaShure XR Caffeine) en Synephrine HCL… De combinatie van deze ingrediënten geeft je direct een energieboost waar je wakker van zult worden! En dankzij PharmaShure cafeïne blijft dit gevoel de hele dag doorgaan.
2 Meer zuurstof
Om vet te verbranden heeft je lichaam zuurstof nodig, Adhatoda Vasica is een ingrediënt die werkt als een bronchodilator en draagt bij aan een betere ademhaling en meer zuurstof. Als het op het verbranden van vet aankomt is meer zuurstof een oplossing.
3 Thermogene activators
Acacia Rigidula, Higenamine HCI, NeluLean™ (NelumboNucifera), White Willow (bark), iFAS503® (Green Tea, Tuber Fleece flower en Parasitic Laranthus). Deze ingrediënten dragen bij aan een stimulatie van de Beta-Receptoren die op hun beurt weer vetverbranding stimuleren. Ze dragen tevens bij aan thermogenese, kunnen bijdragen aan het opslaan van vetreserves en voorkomen enzymatische productie van vetzuren.
4 Mental Focus and Mood
Als je aan het afvallen bent is het belangrijk dat je de gehele dag posititief ingesteld bent en helder van geest. Schizandra Extract is een natuurlijk plantenextract veel gebruikt in traditionele Chinese medicijnen om concentratie, geheugen, alert en stemming te verbeteren. Huperzine A is bewezen effectief in het verbeteren van het denkvermogen. White Willow (bark) wordt al vele jaren gebruikt in traditionele Chinese medicijnen om pijn te verlagen en koorts te onderdrukken.
5 Verliezen van overtollig water
Om er op je best uit te zien is het belangrijk dat je geen vocht vasthoudt. Waterretentie zorgt ervoor dat je er opgeblazen uitziet en niet de definitie hebt die je zou kunnen hebben. De thermogene activatoren zulle bijdragen aan vochtafdrijving maar de toevoeging van Dandelion Root in βETA-STIM™ maakt het helemaal af. Dit ingredient wordt al jaren gebruikt als diuretica en draagt bij aan afdrijving van overtollig water.
6 Honger stillend
Het moeilijkste aan afvallen is het onderdrukken van het hongergevoel. iFAS503®(Green Tea, Tuber Fleeceflower & Parasitic Laranthus) en de thermogene activatoren hebben hongerstillende eigenschappen en onderdrukken de eetlust. iFAS503® heeft de eigenschap vetzuur productie te beperken en daarmee het hongergevoel weg te nemen. Acacia Rigidula heeft ook hongerstillende eigenschappen
7 Metabolisme Ondersteuning
Het versnellen van je lichaam's basale metabolisme (RMR) draagt bij aan versneld afvallen door het energie verbruik tijdens rust te verhogen. Diiodotyrosine, or DIT en Green Coffee Extract dragen ook bij aan de snelheid waarmee je lichaam calorieën verbrandt tijdens rust.
Als een voedingssupplement, tijdens dag 1 & 2 neem je 1 capsule in de ochtend op een lege maag. Na dag 2, mogelijk een extra capsule 5-6 uur later toevoegen indien gewenst. NOOIT MEER DAN 2 capsules in een keer of 3 capsules binnen een 24uurs periode. Drink veel water tijdens de dag om uitdroging te voorkomen.
Serving Size1 Capsule
Servings Per Container10
Amount Per Serving % Daily Value †
Niacin 5mg 25%
Vitamin B-12 6mcg 100%
7 Phase Thermogenic Complex 406mg
Acacia Rigidula, iFAS503 (Green Tea, Tuber Fleeceflower, Parasitic Laranthus), Adhatoda Vasica, Dandelion Root, Green Coffee Extract, White Willow (bark), NeluLean (Higenamine) (Nelumbo Nucifera), Diiodotyrosine
XR Energy & Focus Compound 265mg
Extended Release Caffeine (Caffeine Anhydrous & PharmaShure® XR Caffeine), Shizandra Extract, Synephrine HCL, Ginger Root Extract, Huperzine A
† % DV are based on a 2,000 calorie diet.
‡ Daily Value Not Established
Other Ingredients:
Gelatin, Microcrystalline Cellulose, Magnesium Stearate, & Titanium Dioxide.
iFAS50® & NeluLean™ are trademarks of Integrity® Nutraceuticals International. iFAS50® U.S. Patent No. 7,674,484.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Alleen bij FOHEBO | De goedkoopste Beta-Stim van Ronnie Coleman in Nederland en België

Ronnie Coleman Signature Series Beta-Stim maakt droog trainen en snel afvallen mogelijk in 7 fases.

  • €29,50


Gerelateerde producten

Selenium Complex 60 Vegicaps Royal Green

€19,50

Selenium Complex 60 Vegicaps Royal Green

Royal Green levert gecertificeerd biologische Selenium samen met een krachtige combinatie van Gember..

Water Cut 100 Caps Scitec Nutrition

€15,25

Water Cut 100 Caps Scitec Nutrition

Scitec Water Cut; dé vochtafdrijver en body-toner voor maximale definitie! Water Cut is een complex..

Tags: fatburner, caffeine, Acacia Rigidula, Higenamine HCI, NeluLean, white willow, green tea, tuber fleece flower, parasitic laranthus, green coffee, eetlust remmer, metabolisme versnellen, adhatoda vasica, zuurstof boost