• Alleen bij FOHEBO | De goedkoopste Re-con van MusclePharm in Nederland en België

De keiharde waarheid is dat hoe meer u uw lichaam op de proef stelt, hoe beter de resultaten zullen zijn. Maar uw lichaam heeft de juiste voedingsstoffen nodig die herstel en groei ondersteunen. Met andere woorden: uw trainingsprogramma is zo goed als het protocol dat u na uw training hanteert. Re-con® stelt alles in het werk ter ondersteuning van herstel en groei. Simpel gezegd ondersteunt Re-con® het werk van sporters om harder te trainen en sneller te herstellen van de ontberingen van een zeer intensieve training. Echte sporters gebruiken echte wetenschap™.


GEAVANCEERD SYSTEEM IN 7 FASES VOOR HERSTEL EN SPIEROPBOUW

Re-con® is een unieke formule voor hoge prestaties TER GEBRUIK NA DE TRAINING VOOR BIJVULLEN, AANVULLEN EN HEROPBOUWEN. Re-con® is samengesteld om één van de belangrijkste fases van het gehele trainingsprogramma van sporters te bevorderen, namelijk de fase na de training, wat in onze tak van sport ook wel de "anabole staat" genoemd wordt. Re-con® is samengesteld om hardwerkende sporters te voorzien van alles dat zij nodig hebben om hun herstel en groei te voeden vanuit alle denkbare kanten. Elk facet van voeding voor heropbouw wordt gedekt in deze formule voor herstel, welke één van de meest allesomvattende formules ter wereld is. MusclePharm™ heeft geen enkel ander product dat lijkt op Re-con®.

Een zeer intensieve training vraagt om een protocol dat u inzet na de training dat 100% is toegewijd aan de ondersteuning en ontwikkeling van de interne omgeving van het lichaam. Ga tot het uiterste en ondersteun uw herstel met Re-con®.

GEEN ENKELE HARDWERKENDE SPORTER ZOU MOETEN TRAINEN ZONDER RE-CON®. GEAVANCEERDE INGREDIËNTEN. GEAVANCEERDE RESULTATEN.

Re-con® combineert een aanpak bestaande uit 7 fases om de lichaamssystemen voor spieropbouw, reparatie en herstel te ondersteunen. Dit bevordert groei en reparatie na de training, terwijl u kunt profiteren van uw "anabole staat". We hebben voor Re-con® glycogeenaanvullende, spiervoedende koolhydraten gebruikt, evenals ontgiftende middelen die anabolisme en gezonde cellen bevorderen. Om deze te ondersteunen, hebben we immunomodulators toegevoegd ter ondersteuning van de gezondheid en het herstel. Re-con® is tevens gericht op de belangrijkste anabole paden en paden voor herstel, waardoor nogmaals de spiergroei, herstel en uiteindelijk uw adaptieve respons op harde training wordt ondersteund.

Fase 1: AANVULLING (Carb-Max™-matrix):
Het Carb-Max™-mengsel is wetenschappelijk samengesteld om specifieke koolhydraatbronnen te combineren, welke allemaal gekozen zijn om haar unieke vitaliserende eigenschappen en herstelondersteunende voordelen. Dit mengsel bevat 3 mono- en polysachariden. Deze worden gecombineerd om een geleidelijke cellulaire aanvulling te bewerkstelligen.

Fase 2: HEROPBOUW (anabole primermatrix):
Onderzoek veronderstelt steeds maar weer dat essentiële en vertakte-keten aminozuren van cruciaal belang zijn voor het spieropbouwende proces. Dit is voornamelijk van toepassing tijdens het directe "groeistaat" na de training. BCAA's en EAA's zijn van cruciaal belang voor inspanningsherstel van de spieren. Re-con® bevat 6 gram EAA's en 6 gram BCAA's.

Fase 3: HERSTEL (versnellingsmatrix):
Het aminozuur dat het meest aanwezig is in het lichaam, glutamine, wordt verondersteld een immuunondersteunende en spieropbouwende werking te hebben. Re-con® bevat meer dan 5 gram glutamine, evenals verschillende krachtige middelen ter bevordering van herstel.

Fase 4: OPLADEN (adaptogeenmatrix):

Stress en vrije radicalen zijn twee tegenstanders van herstel. Onze oplaadmatrix bevat verschillende specifieke bestanddelen die kunnen bijdragen aan een gezonde respons op stress.

Fase 5 AANVULLEN (spieruitbreidingsmatrix):
Bèta-alanine en citrullinemalaat worden verondersteld de cellulaire energie aan te vullen en aanhoudende spiersamentrekkingen te voeden tijdens intensere trainingen. De Re-con® aanvullingsmatrix voorziet u van een aanvulling op de cellulaire energie en bereidt de spiercellen voor op de volgende training.

Fase 6: HEROPLADEN (insulinogene matrix):
De door Re-con® wetenschappelijk veronderstelde "voedingsaandrijving", insulinogenica en insulinenabootsers, kunnen bijdragen aan een ondersteuning in de beweging van middelen voor herstel van de bloedsomloop naar de spiercellen. Haar heroplaadmatrix kan dienen als leveringssysteem van voedingsstoffen, waardoor de opname van voedingsstoffen wordt verbeterd voor spiergroei en reparatie.

Fase 7: REGENERATIE (spierontgiftingsmatrix):
Re-con® zit boordevol belangrijke kruidenextracten en fytochemicaliën die kunnen bijdragen aan de bevordering van herstel, regeneratie en heropbouw. De regeneratiematrix bevat tevens verschillende cellulaire ontgifters die kunnen bijdragen aan de bevordering van vrije radicalen en giftige aaseters om metabool afval te verwijderen en een cellulaire gezondheid te ondersteunen.

Geavanceerd systeem voor herstel en spieropbouw

  • Maximaliseert groei na de training en reparatie
  • Optimaliseert de anabole staat na de training
  • Vult de energiereserves in de spieren aan
  • Bouwt spierweefsel opnieuw op
  • Bevordert het immuunsysteem en herstel- mechanismen
Mix per dosering 0.5 - 1 maatschep met 200-300 ml water. Gebruik Recon direct na de training
30 Servings
Serving Size 40g (1scoop)
Servings Per Container30‡

Amount Per Serving% DV†

Calories110
Total Carbohydrates27g9%
Sugars7g*

Vitamin C (Ascorbic Acid)500mg833%
Vitamin E75IU250%
Vitamin B-6 (Pyridoxine HCL)5mg250%
Calcium (From Phosphate And Silicate)120mg12%
Phosphorus (Phosphate)50mg5%
Magnesium360mg90%
Selenium (As Selenium Yeast)200mcg286%
Chloride80mg10%
Sodium65mg3%
Potassium25mg2%

Re-Con® Muscle Rebuilding Proprietary Blend40,000mg*
Carb Max™ 3 Stage Delivery System
*
Glucose Polymers, Dextrose, Inulin

Anabolic Primer Matrix
*
3:1:2 BCAA Blend
L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine
EAA Complex
Glycine, L-Threonine, L-Lysine HCL, L-Phenylalanine, L-Methionine, L-Tryptophan

Recovery Accelerator
*
L-Glutamine, Taurine, L-Arginine, L-Pyroglutamic Acid

Anti-Stress & Adaptogen Matrix
*
Ascorbic Acid, Dimethylglycine HCL (DMG), Phosphatidyl Lecithin Complex, L-Cystine, Gynostemna Pentaphyllum

Muscle Extend Matrix
*
CarnoSyn® Beta-Alanine, Citrulline Malate, Ginger Extract (Zingiber Officinale)(Root)

Reload Matrix (Insulinogenic)
*
Selenium Yeast, Vanadyl Sulfate, Chromium Polynicotinate, Fenugreek Extract (Containing 4-Hydroxyisoleucine), Gymnema Sylvestre

Muscle Detoxifier
*
Cranberry Extract, Nettle (Urtica Dioica) Leaf, Dandelion (Taraxacum Officinale) Root, Bearberry (Arctostaphylos) Berry, (Arctostaphylos), Saw Palmetto (Berry), Bromelain, Astaxanthin Complex

† Percent Daily Values (%DV) are based on a 2,000 calorie diet
* Daily Value (DV) not established
Other Ingredients:
Natural And Artificial Flavors, Citric Acid, Magnesium Oxide, Calcium Silicate, Malic Acid, Tricalcium Phosphate, Salt, Sucralose, Acesulfame Potassium, Potassium Chloride, Vitamin E, Pyridoxine HCL, Beta-Carotene, FD&C Red #40‡ NOTICE: Powder Density May Be Affected By Settling Which May Cause Variations In The Scoop Serving Size And Fill Levels From Bottle To Bottle.Allergen Warning: This Product Was Produced In A Facility That May Also Process Ingredients Containing Milk, Egg, Soybeans, Shellfish, Fish, Tree Nuts, And Peanuts.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Alleen bij FOHEBO | De goedkoopste Re-con van MusclePharm in Nederland en België

MusclePharm recon is de beste post workout shake. Optimaliseer je resultaat per training.

  • Merk: MusclePharm
  • Model: Re-con 1200g MusclePharm
  • Beschikbaarheid: Uitverkocht
  • €34,90


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Diabolica 120 Caps Scitec Nutrition

€28,50

Diabolica 120 Caps Scitec Nutrition

Anabol-X is terug. Met een nieuwe, krachtiger formule en een andere naam. Maak kennis..

Myomax 1320g Scitec Nutrition

€31,50

Myomax 1320g Scitec Nutrition

MYOMAX is ontworpen om spieren te laten groeien. Myo =  Spier en Max = Maximum De formule..

Tags: recon, re-con