Ben jij klaar voor een pomp die je voelt? High Volume herdefinieert de preworkout categorie

PES staat er om bekend dat ze baanbrekende producten ontwikkelen en dat ze de enige fabrikant ter wereld zijn die meerdere nieuwe ingrediënten ontdekt hebben die nu ook populariteit winnen bij concurrerende merken. Toen de ontwikkelaars bij PES gingen werken aan een preworkout wilden ze het wederom anders en beter doen. PES wilde de categorie van "pomp producten" volledig op zijn kop zetten. Na een jaar van ijverig onderzoeken en ontwikkelen is het ze bij PES gelukt. De pomp van High Volume werkt niet 5 tot 10 minuten maar uren na je training. High Volume is het eerste product in de preworkout categorie met een formule die ontwikkeld is voor spieropbouw middels een uren durende pomp.

Ongeëvenaarde preworkout formule - met 3 doelen

- Een preworkout met de beste pomp ooit zijn.
- Jou keer op keer op je beste laten presteren.
- Een urenlange pomp en haar voordelen leveren

Hoe krijgt PES dit voor elkaar

No-booster voor uren

De ingredienten in High Volume verhogen niet alleen jouw stikstof balans maar verlengen ook de halfwaarde tijd hiervan. Simpel gezegd, hierdoor duurt de pomp ervaring langer.

Pure L-Citrulline

Pure L-Citrulline dus geen malaat Stop met het verspillen van geld aan Citrulline Malate in een preworkout product. In een preworkout hoort Pure L-Citrulline thuis. De citrulline malate in de meeste producten is een mix van L-Citrulline en L-Malate. Dat betekend dat de 4 gram L-Citrulline in High Volume gelijk staat aan de 8 gram citrulline malate in andere preworkouts! Dat is wat ze doen bij PES, ze geven je meer van wat je nodig hebt om je stikstof te verhogen.

Nitraten

Nitraten hebben een actieve pomp werking van meer dan 8 uur en maken gebruik van een unieke manier om NO te boosten. Nitraten maken geen gebruik van L-Citrulline om deze boost geven maar werken direct in op de.

Agmatine Sulfate – Tweevoudige pomp

Agmatine is een neefje van arginine en is sinds kort populair vanwege zijn bijdrage aan het verwijden van de bloedvaten.

Revolutionair: AmentoMAX – Ongekende kracht

Enkele maanden geleden is AmentoMAX gelanceerd als los product. Zoals verwacht is dit product in zeer korte tijd super populair geworden als preworkout. Uiteraard wisten ze bij PES dat dit product niet mocht ontbreken in high volume.

Rutaecarpine – Synergie met AmentoMAX

Rutaecarpine boost stikstof op ontelbaar veel manieren. Rutaecarpine werkt niet hetzelfde als eNOS, nitraat of agmatine. Dit ingredient werkt via Prostaglandinen hormonen en levert een directe stikstof toename.

HydroMax® en Taurine – High Volume op-en-top

Taurine en HydroMax® hebben eenzelfde functie: waar deze ingredienten zijn zal water naar toe gaan. Taurine is een zeer onderschat product, vaak omdat het niet goed toegepast wordt. In High Volume werkt het als een trein dankzij de synergie van taurine met HydroMax®.

Mix per dosering 1 tot 2 maatscheppen met 300 ml water. Drink PES High Volume 30 minuten voor het sporten.

18 Servings
Serving Size 2 Scoops (14 g)
Servings Per Container: 18

Amount Per Serving % DV
Vitamin C 250mg 400%

Nitric Oxide (NO) Pump Matrix 7,000mg *
L-Citrulline (4,000 mg), Arginine Nitrate(NO3-T™) (2,000 mg), Agmatine Sulfate (1,000 mg)

Performance Pump Matrix 3,750mg *
Taurine, Glycerol 65% (HydroMAX™), Selaginella Tamariscina (whole plant) Extract (AmentoMAX™), Evodia Rutaecarpa (Fruit) Extract

* Daily value not established

Other Ingredients:
Citric Acid, Natural & Artificial Flavors, Silicon Dioxide, Acesulfame Potassium, Sucralose, Magnesium Stearate, FD&C Blue #1, Titanium Dioxide Color

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Alleen bij FOHEBO | De goedkoopste High Volume van PES in Nederland en België

PES High Volume is de nieuwe standaard voor preworkout shakes en NO-boosten.

  • €32,50


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Mega Arginine 140 Caps Scitec Nutrition

€28,50

Mega Arginine 140 Caps Scitec Nutrition

Capsules met een hoge dosis arginine. Een capsule bevat 1300 mg L-arginine.L-arginine is een conditi..

Beta Alanine 150 Caps Scitec Nutrition

€19,00

Beta Alanine 150 Caps Scitec Nutrition

Scitec Beta Alanine; hét supplement voor langere, minder vermoeiende trainingen met een beter result..

Beta Alanine 120g Scitec Nutrition

€19,00

Beta Alanine 120g Scitec Nutrition

Scitec Beta Alanine; hét supplement voor langere, minder vermoeiende trainingen met een beter result..

Tags: high volume, pes high volume, no boost, preworkout shake, preworkout, stiktstof boost, l-citrulline, nitraten, agmatine sulfate, amentomax, rutaecarpine, hydromax, taurine