FOHEBO Partnerprogramma

FOHEBO gelooft in partner marketing en geeft aan haar partners tot wel 8% commissie per verkocht product! Dat is 5% meer dan gangbaar en dit kan zeer snel oplopen en voor een leuk inkomen zorgen! Plaats een banner of tekstlink van FOHEBO en begin gelijk met geld verdienen. Het FOHEBO programma is gebaseerd op een langdurige samenwerking waarin de verkoop centraal staat. Verkoopt u één van de FOHEBO producten, dan verdient u direct een aantrekkelijk bedrag. Hoe meer u verkoopt, hoe hoger uw commissie en beloning!

Om dit mogelijk te kunnen maken werkt FOHEBO enkel en alleen met het gerenommeerde en toonaangevende partner marketing netwerk van TradeTracker.

Dit netwerk zorgt er niet enkel voor dat je inkomsten maandelijks worden uitgekeerd maar staat daarnaast ook altijd klaar om je te helpen. TradeTracker controleert het gehele aankoopproces en kan precies zien welke aankopen in de FOHEBO shop aan jouw links te danken zijn. Zij zorgen dus dat alles in goede banen wordt geleid en dat je maandelijks netjes je inkomsten gestort krijgt.


Voordelen voor u en uw bezoekers

FOHEBO is een sterk, bekend en groeiend merk met een betrouwbaar imago en heeft altijd de beste aanbiedingen voor de bezoekers van jouw website. FOHEBO heeft een pro-actief beleid naar partners toe, partner worden van FOHEBO biedt je vele voordelen!
- Aantrekkelijke vergoedingen;
- Snelle uitbetaling;
- Regelmatige acties en promoties voor affililiates;
- Deeplinken naar elk zoekresultaat mogelijk;
- Landingpagina’s: voor elke productgroep is er een aparte landingpage beschikbaar;
- Constante aandacht voor usability testing en webanalytics is positief van invloed op conversie van alle via u doorgestuurde bezoekers;
- FOHEBO staat open voor verbeterpunten aan het promotiemateriaal en de website, omdat het al zijn partners serieus neemt als internetdeskundige.


Meld je aan als partner

  1. Meld je aan via www.tradetracker.com
  2. Na aanmelding op TradeTracker moet je je aanmelden voor het programma van FOHEBO.
  3. FOHEBO keurt de aanmelding. Zodra je als partner bij FOHEBO bent geaccepteerd kun je banners selecteren en plaatsen. De codes daarvoor krijg je via Tradetracker.com. Dit alles wordt 100% vakkundig begeleid en ondersteund door de helpdesk. Gemakkelijk en snel!
  4. De samenwerking met FOHEBO is gemaakt. Als één van jouw bezoekers bij FOHEBO bestelt, ontvang je  automatisch een commissie. Affiliate-netwerk Tradetracker.com zorgt vervolgens maandelijks voor de uitbetaling van het totale commissiebedrag.