• Alleen bij FOHEBO | De goedkoopste Stacker 4 van Stacker 2 in Nederland en België

Stacker 4 is een revolutie in de bodybuilding wereld, wil jij weten waarom? De ingrediënten spreken stuk voor stuk voor zich en het product is perfect samengesteld voor maximaal resultaat. 

Stacker 4 ingrediënten:

Groene thee
Wordt veel gebruikt door mensen die willen afvallen.

Yerba mate
Yerba mate bevat 24 vitaminen en mineralen, 15 aminozuren en 11 polyfenolen; een groep van fytochemicaliën die fungeren als krachtige antioxidanten.

Guarana
Guaraná (Paullinia cupana) is het nootachtig zaadje van een klimplant die groeit in het Amazonebekken in Brazilië. Guaraná wordt er sinds eeuwen door de inheemse bevolking gebruikt als natuurlijk 'energiesupplement'. Tegenwoordig wordt het in Brazilië veel gebruikt voor frisdrank. De bes bevat hoge concentraties aan cafeïne, veel hoger dan in koffie, thee of frisdranken gevonden wordt.
Guaraná wordt gebruikt als middel om prestaties te verbeteren, zowel geestelijk als fysiek.

Capsicum Annuum
Spaanse peper. Er worden verschillende gezondheidsbevorderende eigenschappen aan gekoppeld.

Kola nut
Heeft een energie opwekkende werking. Dit komt doordat de Kola noot rijk is aan Cafeïne. Kola noot heeft als bijwerking een vochtafdrijvende werking.

Ginseng
Ondersteunt extra energie en ter ondersteuning van het geestelijk welzijn. Ginseng draagt bij aan het fysieke en geestelijk welzijn en ondersteunt energetische alertheid. Ginseng extract draagt bij aan de natuurlijke afweer van het lichaam en het immuunsysteem.

Cafeïne
Naast de stimulering van het hart heeft cafeïne ook effecten op de alertheid en stemming van de gebruiker.

Stacker is al jarenlang de beste en meest succesvolle burner in de Europese en Amerikaanse markt. Stacker is ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf NVE Pharmaceuticals en Stacker heeft in de loop van de jaren een enorme groei doorgemaakt. Zo was Stacker de eerste afslankformule met een hoogwaardige kruidenmix.

Door de jaren heen is de kruidenmix, in de capsules van Stacker, steeds verder geoptimaliseerd en zijn er producten ontstaan die perfect aansluiten op de behoefte van de gebruiker. Op deze manier zijn er versies ontstaan die specifiek geschikt zijn voor diegene die last hebben van eetbuien, voor mensen die erg vet eten en voor sporters die door een verlaagd vetpercentage de spieren beter willen accentueren. Zo heeft elke Stacker zijn eigen kwaliteiten.

Stacker 4 bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten.


Dosering Stacker 4:
Neem 1 capsule Stacker 4 in met voldoende water na een maaltijd. Er wordt aangeraden om dagelijks niet meer dan 500 mg cafeïne in te nemen. Hierdoor kan ons aanbevolen gebruik afwijken van het advies op het etiket.

Waarschuwing:
Deze voedingssupplementen zijn niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen en stimulerende middelen als cafeine. Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet langdurig (langer dan een maand) gebruiken als afslankmiddel. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Alleen bij FOHEBO | De goedkoopste Stacker 4 van Stacker 2 in Nederland en België

Stacker 4 is de meest populaire en best verkochte fatburner ter wereld. De fatburner capsules kunnen helpen bij snel afvallen.

  • Merk: Stacker 2
  • Model: Stacker 4 100 Caps Stacker 2
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €24,50
  • €14,50


Gerelateerde producten

Water Cut 100 Caps Scitec Nutrition

€15,25

Water Cut 100 Caps Scitec Nutrition

Scitec Water Cut; dé vochtafdrijver en body-toner voor maximale definitie! Water Cut is een complex..

Tags: stackers, stacker 2, green tea, green coffee, cafeine, yerba mate, guarana, capsicum annuum, kola nut, ginseng