• Magnesium Plus 60 capsules
Het is bekend dat magnesium bijdraagt aan geestelijke veerkracht, en vermindering van vermoeidheid.Magnesium Plus van Orthica combineert de positieve eigenschappen van organisch gebonden magnesiumglycerofosfaat met het ayurvedsiche tonicum Ashwagandha. Ashwagandha wordt al duizenden jaren lang gebruikt als Ayurvedisch kruid en wordt ook wel ‘Indiase ginseng’ genoemd.Zowel magnesium als Ashwagandha zijn gunstig voor een goede geestelijke balans. Bovendien ondersteunen ze een normaal concentratievermogen en geheugen. Ashwagandha draagt bij aan geestelijke ontspanning, omdat het bijdraagt aan de weerstand tegen stress. Door Ashwagandha in Magnesium Plus is het bijzonder geschikt voor gebruik in stresssituaties. Het product wordt aangeboden in capsules en is daardoor ook als poeder te gebruiken.
Twee capsules bevatten: Mineralen (elementaire hoeveelheid) magnesium (-glycerofosfaat) 150 mg Kruiden - planten(bestanddelen) Withania Somniferaextract (ashwagandha) (2,5% withanolides) 150 mg Ingrediënten magnesiumglycerofosfaat, gelatine, Withania Somniferaextract.
de aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Magnesium Plus 60 capsules

  • Merk: Orthica
  • Model: Magnesium Plus 60 capsules
  • Beschikbaarheid: 2-3 dagen
  • €20,25